De kerstmarkt in Dusseldorf is zeker geschikt voor een dagtocht. Een dagtocht naar de kerstmarkt van Dusseldorf is echter wel een beetje zonde. Je bent toch zeker een paar uur onderweg om er te komen en bovendien is er zoveel te zien dat een nachtje hotel zeker geen straf is. Maakt van uw dagtocht een weekendje weg en boek een gezellig hotelletje. In Dusseldorf zijn veel leuke hotels voor ieder budget dus u kunt het zo gek maken als u zelf wilt.

Een dagtocht naar Düsseldorf?

Voor slechts € 20,- kun u met de bus een dagtocht naar Düsseldorf maken. OAD Reizen heeft momenteel een goede aanbieding.
Daarnaast biedt ook Effeweg een dagtocht naar Düsseldorf aan.

dagtocht
dagtocht kerstmarkt dusseldorf

Leuke hotels in Dusseldorf

In het overzicht vindt u goede hotels in Dusseldorf en omgeving.Deze hotels zijn speciaal geselecteerd voor gasten die een hotelovernachting willen combineren met een bezoek aan de kerstmarkt. Wilt u liever geen lange lijst met hotels door, maar gewoon weten welk hotel goed is?

Dit hotel kunnen we zeker u aanraden:
Dorint Hotel
Lekker luxe, goede service én betaalbaar!
dagtocht kerstmarkt dusseldorf

Naar de kerstmarkt in Dusseldorf

U kunt met eigen auto gaan, let op want parkeren in Dusseldorf kan tijdens de kerstperiode in het centrum lastig zijn. Ook zijn er diverse aanbieders van busreizen. Een handig alternatief, aangezien u midden in de stad afgezet wordt en ook weer opgehaald. Wij hebben enkele goede aanbieders voor u geselecteerd:
1) OAD Busreis Dusseldorf
2) Effeweg Busreizen
3) Dejong Intra Kerstmarkt reizen