De kerstmarkt in Dusseldorf speelt zich af op diverse locaties in de Altstadt en Stadtmitte. Diverse pleinen en verbindingsstraten zijn in de periode voorafgaand aan kerst omgedoopt tot één van de gezelligste kerstmarkten van Duitsland. Hieronder een plattegrond van Dusseldorf. Ook kunt u hier de brochure van de kerstmarkt downloaden inclusief plattegrond.

Plattegrond Kerstmarkt

Deze plattegrond geeft je een overzicht van de verschillende stands en attracties die je kunt vinden op de Kerstmarkt van Düsseldorf. Je kunt zien waar je de verschillende kraampjes kunt vinden, waar je de lekkerste kerstgerechten kunt kopen en waar je de meest unieke kerstcadeaus kunt vinden. De plattegrond geeft je ook een overzicht van de verschillende entertainment-opties die je kunt vinden op de markt, zoals muziekoptredens, optredens van kerstmannen en andere leuke activiteiten.
Deze plattegrond is ideaal voor iedereen die de Kerstmarkt van Düsseldorf wil bezoeken. Of je nu een lokale bewoner bent of een toerist die de stad bezoekt, deze plattegrond zal je helpen om je weg te vinden door de markt. Het is een handig hulpmiddel om ervoor te zorgen dat je niets mist tijdens je bezoek aan de markt.

Aanbiedingen voor de kerstmarkt in Düsseldorf

tip van de redactie kerstmarkt
Onze redactie ging op zoek naar de beste aanbiedingen rondom de kerstmarkt van Dusseldorf.
We maakten een mooie selectie voor u!

aanbieding dusseldorf 4
Hotels rondom de kerstmarkt van Düsseldorf

Er zijn een aantal hotels die speciale kerstaanbiedingen hebben. Via booking krijg je gegarandeerd de beste tarieven.

aanbieding 1
Speciale Exclusieve kerstarrangementen

Hotelspecials heeft momenteel een aantal exclusieve kerstmarkt aanbiedingen. Ze selecteerden speciaal hotels nabij de kerstmarkt.

aanbieding 2
Met de Trein? Een speciale aanbieding

Bij NS Internationaal kun je via deze link een zéér goedkope treinreis naar Düsseldorf boeken. Scheelt weer een lange autoreis!

aanbieding 3
Een vergelijker.

Een beetje een vreemde een in de bij is Trivago. Via deze site vindt je alle aanbiedingen van andere sites. Een beetje zoeken, maar wel de beste deals!

De beste kerstmarkt hotels in Düsseldorf?

kerstmarkt hotels dusseldorf
Op zoek naar een mooi hotel nabij de kerstmarkt van Düsseldorf.
Een aantal hotels hebben fantastische kerstarrangementen.
Welke aanbieding kies jij?
Trivago maakte een overzicht met alle aanbieders en acties. Vergelijk zelf!
Bekijk de hotels in Düsseldorf