Ben je op zoek naar een unieke manier om de Kerstmarkt in Düsseldorf te beleven? Dan is een ritje in het Reuzenrad Düsseldorf een must! Dit reuzenrad is een van de meest iconische attracties van de stad en het biedt een prachtig uitzicht over de stad.
Het Reuzenrad Düsseldorf is een van de oudste reuzenraden in Europa. Het is gebouwd in 1908 en heeft een hoogte van bijna 50 meter. Het reuzenrad heeft 24 gondels, waarvan er twee luxe gondels zijn. Deze luxe gondels hebben een glazen dak, waardoor je een prachtig uitzicht hebt over de stad.
Het reuzenrad is een populaire attractie voor zowel jong als oud. Het is een geweldige manier om de stad te verkennen en de Kerstmarkt te beleven. Je kunt genieten van een prachtig uitzicht over de stad, terwijl je de vele kraampjes en attracties van de kerstmarkt bewondert.
Het Reuzenrad Düsseldorf is een must-see voor iedereen die de stad bezoekt. Het is een unieke manier om de stad en de Kerstmarkt te beleven. Neem een ritje in het reuzenrad en geniet van het prachtige uitzicht over de stad.
Het reuzenrad op de Rheinuferpromenade is een beleving an sich. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over Düsseldorf en de verschillende kerstmarkten.

Openingstijden Reuzenrad Düsseldorf

Dagelijks geopend van 11 tot 21 uur. Op feestdagen afwijkend en op dodenherdenking gesloten.

Entree prijzen

Volwassenen € 8,- Kinderen €5,-

Aanbiedingen voor de kerstmarkt in Düsseldorf

tip van de redactie kerstmarkt
Onze redactie ging op zoek naar de beste aanbiedingen rondom de kerstmarkt van Dusseldorf.
We maakten een mooie selectie voor u!

aanbieding dusseldorf 4
Hotels rondom de kerstmarkt van Düsseldorf

Er zijn een aantal hotels die speciale kerstaanbiedingen hebben. Via booking krijg je gegarandeerd de beste tarieven.

aanbieding 1
Speciale Exclusieve kerstarrangementen

Hotelspecials heeft momenteel een aantal exclusieve kerstmarkt aanbiedingen. Ze selecteerden speciaal hotels nabij de kerstmarkt.

aanbieding 2
Met de Trein? Een speciale aanbieding

Bij NS Internationaal kun je via deze link een zéér goedkope treinreis naar Düsseldorf boeken. Scheelt weer een lange autoreis!

aanbieding 3
Een vergelijker.

Een beetje een vreemde een in de bij is Trivago. Via deze site vindt je alle aanbiedingen van andere sites. Een beetje zoeken, maar wel de beste deals!

De beste kerstmarkt hotels in Düsseldorf?

kerstmarkt hotels dusseldorf
Op zoek naar een mooi hotel nabij de kerstmarkt van Düsseldorf.
Een aantal hotels hebben fantastische kerstarrangementen.
Welke aanbieding kies jij?
Trivago maakte een overzicht met alle aanbieders en acties. Vergelijk zelf!
Bekijk de hotels in Düsseldorf