Het centrum van Dusseldorf is over het algemeen goed te bereiken met de auto. Houdt u er wel rekening mee dat de pleinen waar de kerstmarkt Dusseldorf plaatvindt niet toegankelijk zijn voor auto’s.

Let op voor de milieusticker

In Dusseldorf is een Umweltplakette oftewel een milieusticker verplicht voor op uw auto. Dat geldt tegenwoordig eigenlijk voor alle grote steden in Duitsland. Deze milieusticker kunt u kopen bij de ANWB (wordt na 5 dagen thuisgestuurd) of het GWK (direct mee te nemen). Ook kan het in duitsland bij de grote tankstations met een garage. Alle nieuwe auto's krijgen een groene sticker en mogen dan het centrum inrijden. Heeft u geen sticker dan is de kans groot dat u een boete thuisgestuurd krijgt ongeveer (€40,-)

Parkeren tijdens de kerst

Ook kan het tijdens de kerstperiode erg druk zijn. De parkeergarages in de Altstadt zijn dan wellicht vol. Een goed en goedkoop alternatief is parkeren langs de Rijn. Op de parkeerplaats zo ver mogelijk doorrijden richting het reuzenrad. Dat scheelt weer lopen. Vanaf het einde van de parkeerplaats is het ongeveer 5 minuten lopen naar het reuzenrad. Parkeerkosten bedragen 10,- euro voor een hele dag.
parkeren kerstmarkt dusseldorf

Parkeergarage Kunsthalle Dusseldorf

Midden in het centrum van de Aldstadt van Düsseldorf ligt parkeergarage Kunsthalle, bij de kunsthal van Dusseldorf. (adres Grabbeplatz 4, 40213 Dusseldorf, Duitsland) Dit is de goedkoopste parkeergarage van Dusseldorf centrum. U betaalt hier gemiddeld zo'n €1,50 per uur en €15,- per dag.
Voor meer tips over parkeren in Dusseldorf kunt u terecht op parkeren in Dusseldorf of parkeren in de stad Dusseldorf.

Aanbiedingen voor de kerstmarkt in Düsseldorf

tip van de redactie kerstmarkt
Onze redactie ging op zoek naar de beste aanbiedingen rondom de kerstmarkt van Dusseldorf.
We maakten een mooie selectie voor u!

aanbieding dusseldorf 4
Hotels rondom de kerstmarkt van Düsseldorf

Er zijn een aantal hotels die speciale kerstaanbiedingen hebben. Via booking krijg je gegarandeerd de beste tarieven.

aanbieding 1
Speciale Exclusieve kerstarrangementen

Hotelspecials heeft momenteel een aantal exclusieve kerstmarkt aanbiedingen. Ze selecteerden speciaal hotels nabij de kerstmarkt.

aanbieding 2
Met de Trein? Een speciale aanbieding

Bij NS Internationaal kun je via deze link een zéér goedkope treinreis naar Düsseldorf boeken. Scheelt weer een lange autoreis!

aanbieding 3
Een vergelijker.

Een beetje een vreemde een in de bij is Trivago. Via deze site vindt je alle aanbiedingen van andere sites. Een beetje zoeken, maar wel de beste deals!

De beste kerstmarkt hotels in Düsseldorf?

kerstmarkt hotels dusseldorf
Op zoek naar een mooi hotel nabij de kerstmarkt van Düsseldorf.
Een aantal hotels hebben fantastische kerstarrangementen.
Welke aanbieding kies jij?
Trivago maakte een overzicht met alle aanbieders en acties. Vergelijk zelf!
Bekijk de hotels in Düsseldorf