locatie kerstmarkt flingerstrasse dusseldorf
Eén van de dingen die de kerstmarkt in Dusseldorf zo leuk maakt, is de afwisseling. Op zes verschillende locaties zijn allemaal kerstmarktjes te vinden met een geheel eigen karakter. De kerstmarkt op de Flingerstrasse vormt de verbinding tussen de Heinrich Heine Platz en de Marktplatz.

Heb je ooit van FlingerStrasse in Düsseldorf gehoord? FlingerStrasse is een van de meest populaire straten in Düsseldorf en het is een leuke plek om te bezoeken.

FlingerStrasse is een lange straat met veel winkels, restaurants en cafés. Het is een populaire plek voor toeristen en lokale bewoners. In de wintermaanden is het een populaire plek voor de jaarlijkse kerstmarkt. De kerstmarkt is een leuke plek om te verkennen, met veel kraampjes met lekkernijen, kunst en ambachten. Er is ook een draaimolen die kinderen en volwassenen kan vermaken.

FlingerStrasse is een geweldige plek om te bezoeken als je geïnteresseerd bent in Düsseldorf. Het is een leuke plek om te verkennen, met veel leuke winkels, restaurants en cafés. De jaarlijkse kerstmarkt is een leuke manier om de sfeer te proeven. Er is ook een draaimolen voor kinderen en volwassenen. Als je geïnteresseerd bent in Düsseldorf, is FlingerStrasse een must-see!

Kerstmarkt op de Flingerstrasse

De kerstmarkt op de Flingerstrasse is eigenlijk de minste van de zes, maar je komt er toch doorheen als je van de engeltjesmarkt op de Heinrich Heine Platz wandelt naar de kerstmarkt op de Marktplatz. Dus dan kun je deze kerstmarkt net zo goed even meepikken!
kertmarkt

Topattractie kerstmarkt

Er is echter 1 kraam die je echt niet over mag slaan. En deze attractie maakt de kerstmarkt op de Flingerstrasse dan ook weer de moeite waard. Aan de kant van de Heinrich Heine Platz vind je op de Flingerstrasse en kraam in de vorm van zo'n houten draaimolen. In deze 'draaimolen' kun je terecht voor een lekker glaasje gluhwein. De kraam ziet er top uit en de gluhwein is lekker. Het is dan ook niet erg vreemd dat het behoorlijk druk is bij dit spektakel.
straat

Kraampjes in Dusseldorfse stijl

De kraampjes in de Flingerstrasse zijn versierd met leuke geveltjes. Sommmige kraampjes zijn ook heel mooi verlicht. Sowieso is het een ware lichtshow in Dusseldorf. Overal in de Altstadt zie mooie sfeerlichtjes.

Eten en drinken in de Flingerstrasse

Een zijstraat van de Flingerstrasse is een klein autovrij straatje met allemaal restaurantjes. Het ligt tussen de Kapuzinergasse en de Marktstrasse in, maar je ziet het vanzelf als je door de Flingerstrasse wandelt. Aanrader is een heerlijk Italiaans restaurant, genaamd 'Da Primo'. Sommige eettentjes zijn zeer populair. Voor de deur staan grote rijen, zoals bij 'Schweine Janes'. Of het de moeite waard is, kunnen we helaas niet vermelden. Wij hadden geen zin om in de lange rij aan te sluiten.

Hotel in de buurt van Flingerstrasse

In de buurt van de Flingerstrasse kunnen we twee hotels aanraden.
Steigenberger Parkhotel Hotel Centro Design
steigenberger centro hotel
Een prachtig statig hotel. Uitzicht op een leuk klein parkje. Kom je voor de kerstmarkt, maar ook voor je rust? Boek dan dit hotel! Lekker luxe, goede service en een perfecte locatie. Tussen Schadowplatz en Heinrich Heine Platz. Tip: tegenover het hotel (aan de andere kant van het water) zit een leuk Italiaans koffietentje 'Poccino'. Ook erg leuk om te ontbijten. Mooi kleinschalig hotel. Ietsjes verder van de kerstmarkten van Dusseldorf, maar zeker op loopafstand (ongeveer 5 a 10 min lopen). De hotelkamers beschikken allemaal over een keukenblok. Erg handig om even snel iets klaar te maken. Tip: vraag wel om een kamer aan de achterkant. De straatkant is behoorlijk gehorig.

Kaartje kerstmarkt Flingerstrasse

Benieuwd naar de exacte locatie van de kerstmarkt op de Flingerstrasse? Bekijk onderstaand kaartje voor een goede indruk.

Aanbiedingen voor de kerstmarkt in Düsseldorf

tip van de redactie kerstmarkt
Onze redactie ging op zoek naar de beste aanbiedingen rondom de kerstmarkt van Dusseldorf.
We maakten een mooie selectie voor u!

aanbieding dusseldorf 4
Hotels rondom de kerstmarkt van Düsseldorf

Er zijn een aantal hotels die speciale kerstaanbiedingen hebben. Via booking krijg je gegarandeerd de beste tarieven.

aanbieding 1
Speciale Exclusieve kerstarrangementen

Hotelspecials heeft momenteel een aantal exclusieve kerstmarkt aanbiedingen. Ze selecteerden speciaal hotels nabij de kerstmarkt.

aanbieding 2
Met de Trein? Een speciale aanbieding

Bij NS Internationaal kun je via deze link een zéér goedkope treinreis naar Düsseldorf boeken. Scheelt weer een lange autoreis!

aanbieding 3
Een vergelijker.

Een beetje een vreemde een in de bij is Trivago. Via deze site vindt je alle aanbiedingen van andere sites. Een beetje zoeken, maar wel de beste deals!

De beste kerstmarkt hotels in Düsseldorf?

kerstmarkt hotels dusseldorf
Op zoek naar een mooi hotel nabij de kerstmarkt van Düsseldorf.
Een aantal hotels hebben fantastische kerstarrangementen.
Welke aanbieding kies jij?
Trivago maakte een overzicht met alle aanbieders en acties. Vergelijk zelf!
Bekijk de hotels in Düsseldorf