Ga je naar Düsseldorf. Er zijn heel veel leuke dingen om te doen!

Heb je zin om een leuke dag te hebben in Düsseldorf? Dan ben je hier aan het juiste adres! Düsseldorf heeft veel te bieden voor jong en oud. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke dag, een romantisch uitje of gewoon een leuke dag met vrienden, Düsseldorf heeft het allemaal.

Een van de meest populaire activiteiten in Düsseldorf is natuurlijk de jaarlijkse kerstmarkt. Maar er is meer! Als je meer van cultuur houdt, kun je een bezoek brengen aan de Kunstsammlung Nordrhein-Westfalen. Hier kun je kunstwerken van wereldberoemde kunstenaars bewonderen. Er is ook een museum voor moderne kunst, waar je kunstwerken van hedendaagse kunstenaars kunt bekijken.

Voor een avontuurlijke dag kun je naar het Wildpark Düsseldorf gaan. Hier kun je een wandeling maken door het park en de dieren bewonderen. Er zijn ook veel leuke activiteiten zoals klimmen, kanoën en mountainbiken.

Voor een romantisch uitje kun je naar de Rheinturm gaan. Hier kun je genieten van een prachtig uitzicht over de stad. Je kunt ook een boottocht maken over de Rijn en de prachtige omgeving van Düsseldorf bewonderen.

Düsseldorf heeft veel te bieden voor iedereen die op zoek is naar plezier. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke dag, een romantisch uitje of gewoon een leuke dag met vrienden, Düsseldorf heeft het allemaal.

De meest populaire uitjes in Düsseldorf


Aanbiedingen voor de kerstmarkt in Düsseldorf

tip van de redactie kerstmarkt
Onze redactie ging op zoek naar de beste aanbiedingen rondom de kerstmarkt van Dusseldorf.
We maakten een mooie selectie voor u!

aanbieding dusseldorf 4
Hotels rondom de kerstmarkt van Düsseldorf

Er zijn een aantal hotels die speciale kerstaanbiedingen hebben. Via booking krijg je gegarandeerd de beste tarieven.

aanbieding 1
Speciale Exclusieve kerstarrangementen

Hotelspecials heeft momenteel een aantal exclusieve kerstmarkt aanbiedingen. Ze selecteerden speciaal hotels nabij de kerstmarkt.

aanbieding 2
Met de Trein? Een speciale aanbieding

Bij NS Internationaal kun je via deze link een zéér goedkope treinreis naar Düsseldorf boeken. Scheelt weer een lange autoreis!

aanbieding 3
Een vergelijker.

Een beetje een vreemde een in de bij is Trivago. Via deze site vindt je alle aanbiedingen van andere sites. Een beetje zoeken, maar wel de beste deals!

De beste kerstmarkt hotels in Düsseldorf?

kerstmarkt hotels dusseldorf
Op zoek naar een mooi hotel nabij de kerstmarkt van Düsseldorf.
Een aantal hotels hebben fantastische kerstarrangementen.
Welke aanbieding kies jij?
Trivago maakte een overzicht met alle aanbieders en acties. Vergelijk zelf!
Bekijk de hotels in Düsseldorf