locatie kerstmarkt dusseldorf De kerstmarkt op dit gezellige pleintje biedt alles wat je van een kerstmarkt verwacht. Ook het achtergrond decor mag er zijn.
Het mooie historische Rathaus van Dusseldorf zorgt voor een sfeervolle ambiance.

kerstmarkt hotel
Veel hotels zijn tijdens de kerstmarkt mooi versierd. Ook zijn er speciale kerstmarkt hotel aanbiedingen.
tip
Hier vindt u leuke hotelaanbiedingen

Kerstmarkt van de oude ambachten

Op deze kerstmarkt vind je behalve knusse kraampjes met leuke spulletjes ook hutjes waar de oude ambachten centraal staan. Een traditionele glasblazer, een oude smid en meer van dit soort taferelen. Naast de grote kerstboom staat de uit hout gesneden kerststal. Een mooi staaltje vakmanschap en hierom zeker een blik waardig.
kerstmarkt dusseldorf kerststal
kerstmarkt dusseldorf kerstboom

Hapje en een drankje op de kerstmarkt

Honger en dorst hoef je niet te hebben. Op deze kerstmarkt vind je diverse kraampjes met Dusseldorfse lekkernijen. Gepofte kastanjes, grote rosti rondjes, pretzels, gluhwein, warme chocomel en natuurlijk heerlijk Duits bier. Oh, bijna de braadworst vergeten. Een klein broodje met een enorme gebakken worst. Aftoppen met een beetje mosterd en smullen maar!
kerstmarkt dusseldorf eten en drinken
kerstmarkt dusseldorf gluhwein

Vertier voor de kleintjes

De kleintjes kunnen zich op deze kerstmarkt amuseren in de draaimolen. Hij draait overigens behoorlijk hard. Voor ouders met een flink glaasje gluhwein achter de kiezen is het prettiger toeven langs de kant....
kerstmarkt dusseldorf draaimolen

Kerstmarkt langs de kade

Vanaf de kerstmarkt op de Marktplatz is het een klein stukje wandelen naar de oever van de Rijn (richting Burgplatz). Langs de kade staan ook nog diverse kerstmarktkraampjes en bovendien staat hier een enorm reuzenrad. Geen last van hoogtevrees? Dan kun je vanaf grote hoogte genieten van alle lichtjes. Op zoek naar iets bijzonders? Bijvoorbeeld lunchen in de lucht of misschien je lief ten huwelijk vragen op een bijzondere manier? Bespreek je wensen met de eigenaar van het reuzenrad!
kerstmarkt dusseldorf reuzenrad
kerstmarkt burgplatz dusseldorf

Hotel kerstmarkt Marktplatz Dusseldorf

kerstmarkt hotel am rathaus dusseldorf Tegenover de Marktplatz vind je hotel Am Rathaus. Een prima klein hotelletje. De kamers zijn netjes en de locatie is fantastisch. Je loopt de deur uit en staat direct midden in de gezelligheid. Tijdig reserveren is absoluut noodzakelijk, aangezien dit hotelletje de beschikking heeft over slechts 8 kamers. Bekijk de mogelijkheden voor Hotel Am Rathaus

Kaartje kerstmarkt Marktplatz

Hieronder een kaartje waar je de kerstmarkt op de Marktplatz kunt vinden:
Grotere kaart weergeven