locatie kerstmarkt dusseldorf De Marktplatz Kerstmarkt is een van de meest populaire kerstmarkten in Düsseldorf. De kerstmarkt is op de historische Marktplatz en biedt een unieke ervaring voor kerstmarktgangers. De markt is gevuld met een verscheidenheid aan kraampjes, waaronder kunst, ambachten, lekkernijen en kerstcadeaus. Er is regelmatig een kerstkoor dat kerstliederen zingt.
De Marktplatz is een geweldige plek om de kerstsfeer te proeven. Er is een grote selectie aan lekkernijen, waaronder warme chocolademelk, glühwein, gebak en andere zoetigheden. Er zijn ook veel kraampjes met kerstcadeaus, waaronder kerstdecoraties, kerstkleding, kerstmuziek en andere unieke kerstcadeaus.
De Marktplatz Kerstmarkt is een must-see voor iedereen die de magie van kerstmis wil ervaren. Het is een geweldige plek om de kerstsfeer te proeven, lekkernijen te proeven en kerstcadeaus te kopen. Als je deze kerst naar Düsseldorf gaat, vergeet dan niet om de Marktplatz Kerstmarkt te bezoeken!

De kerstmarkt op dit gezellige pleintje biedt alles wat je van een kerstmarkt verwacht. Ook het achtergrond decor mag er zijn.
Het mooie historische Rathaus van Dusseldorf zorgt voor een sfeervolle ambiance.


Een leuk hotel tijdens de kerstmarkt van Düsseldorf?

kerstmarkt hotel
Veel hotels in Düsseldorf zijn tijdens de kerstmarkt mooi versierd. Daarnaast zijn er speciale kerstmarkt hotel aanbiedingen.
Bekijk de leuke hotelaanbiedingen

Kerstmarkt van de oude ambachten

Op deze kerstmarkt vind je behalve knusse kraampjes met leuke spulletjes ook hutjes waar de oude ambachten centraal staan. Een traditionele glasblazer, een oude smid en meer van dit soort taferelen. Naast de grote kerstboom staat de uit hout gesneden kerststal. Een mooi staaltje vakmanschap en hierom zeker een blik waardig.
kerstmarkt dusseldorf kerststal

Hapje en een drankje op de kerstmarkt

Honger en dorst hoef je niet te hebben. Op deze kerstmarkt vind je diverse kraampjes met Dusseldorfse lekkernijen. Gepofte kastanjes, grote rosti rondjes, pretzels, gluhwein, warme chocomel en natuurlijk heerlijk Duits bier. Oh, bijna de braadworst vergeten. Een klein broodje met een enorme gebakken worst. Aftoppen met een beetje mosterd en smullen maar!

Vertier voor de kleintjes

De kleintjes kunnen zich op deze kerstmarkt amuseren in de draaimolen. Hij draait overigens behoorlijk hard. Voor ouders met een flink glaasje gluhwein achter de kiezen is het prettiger toeven langs de kant....
kerstmarkt dusseldorf draaimolen

Kerstmarkt langs de kade

Vanaf de kerstmarkt op de Marktplatz is het een klein stukje wandelen naar de oever van de Rijn (richting Burgplatz). Langs de kade staan ook nog diverse kerstmarktkraampjes en bovendien staat hier een enorm reuzenrad. Geen last van hoogtevrees? Dan kun je vanaf grote hoogte genieten van alle lichtjes. Op zoek naar iets bijzonders? Bijvoorbeeld lunchen in de lucht of misschien je lief ten huwelijk vragen op een bijzondere manier? Bespreek je wensen met de eigenaar van het reuzenrad!

Hotel kerstmarkt Marktplatz Dusseldorf

kerstmarkt hotel am rathaus dusseldorf
Tegenover de Marktplatz vind je hotel Am Rathaus. Een prima klein hotelletje. De kamers zijn netjes en de locatie is fantastisch. Je loopt de deur uit en staat direct midden in de gezelligheid. Tijdig reserveren is absoluut noodzakelijk, aangezien dit hotelletje de beschikking heeft over slechts 8 kamers. Bekijk de mogelijkheden voor Hotel Am Rathaus

Kaartje kerstmarkt Marktplatz

Hieronder een kaartje waar je de kerstmarkt op de Marktplatz kunt vinden:
Grotere kaart weergeven

Aanbiedingen voor de kerstmarkt in Düsseldorf

tip van de redactie kerstmarkt
Onze redactie ging op zoek naar de beste aanbiedingen rondom de kerstmarkt van Dusseldorf.
We maakten een mooie selectie voor u!

aanbieding dusseldorf 4
Hotels rondom de kerstmarkt van Düsseldorf

Er zijn een aantal hotels die speciale kerstaanbiedingen hebben. Via booking krijg je gegarandeerd de beste tarieven.

aanbieding 1
Speciale Exclusieve kerstarrangementen

Hotelspecials heeft momenteel een aantal exclusieve kerstmarkt aanbiedingen. Ze selecteerden speciaal hotels nabij de kerstmarkt.

aanbieding 2
Met de Trein? Een speciale aanbieding

Bij NS Internationaal kun je via deze link een zéér goedkope treinreis naar Düsseldorf boeken. Scheelt weer een lange autoreis!

aanbieding 3
Een vergelijker.

Een beetje een vreemde een in de bij is Trivago. Via deze site vindt je alle aanbiedingen van andere sites. Een beetje zoeken, maar wel de beste deals!

De beste kerstmarkt hotels in Düsseldorf?

kerstmarkt hotels dusseldorf
Op zoek naar een mooi hotel nabij de kerstmarkt van Düsseldorf.
Een aantal hotels hebben fantastische kerstarrangementen.
Welke aanbieding kies jij?
Trivago maakte een overzicht met alle aanbieders en acties. Vergelijk zelf!
Bekijk de hotels in Düsseldorf