Voor een gezellig dagje naar de kerstmarkt in Dusseldorf kunt u heel handig gebruik maken van de diverse touring bedrijven die dagtripjes aanbieden. Voor een goedkoop ticket u het beste de diverse aanbieders goed vergelijken, want de prijzen kunnen onderling verschillen.

Bus Toppers:

1) OAD Busreis Dusseldorf vanaf € 23,-
2) Effeweg Busreizen heeft vele aanbiedingen naar Dusseldorf
3) Dejong Intra Kerstmarkt reizen


Heen en weer op 1 dag is goed te doen voor wie weinig tijd heeft. Heeft u echter tijd om een weekend door te brengen in Dusseldorf dan is dat zeker de moeite waard. Dusseldorf is erg gezellig. Het centrum kent een rijke historie. De kerstmarkt is zeker een bezoek waard. Op maar liefst zes pleinen vinden festiviteiten plaats. Het is dan erg prettig om niet op de tijd te hoeven letten, want de weten allemaal time ‘travels fast when we’re having fun!
In het centrum zijn verschillende sfeervolle hotels. Het is wel aan te raden om vooraf te boeken. Tijdens de kerstmarkt in Dusseldorf kan het behoorlijk druk zijn.

Een dagtocht met de bus naar Düsseldorf?

Voor slechts €25,- kun u met de bus een dagtocht naar Düsseldorf maken. Bekijk deze dagtocht naar Düsseldorf

let op: Speciale Kerstbusreizen

Vanuit Nederland worden er door vele reisbureau busreizen naar Düsseldorf georganiseerd. Vooral de busreizen naar de kerstmarkt in Düsseldorf zijn zeer populair. Let erop dat u een kerstreis boekt!

Aanbieders van Busreizen naar Dusseldorf

Kras Vakanties heeft momenteel goede aanbiedingen!

Onze top van goede en goedkope busreis aanbieders naar Dusseldorf

1) OAD Busreis Dusseldorf vanaf € 23,-
2) Kras Vakantie Kerstreizen
3) Effeweg Busreizen heeft vele aanbiedingen naar Dusseldorf
4) Dejong Intra Kerstmarkt reizen