gustaf grundgens platz kerstmarkt dusseldorf Wat typeert de kerstmarkt op de Gustaf Grundgens Platz? Deze kerstmarkt is het gemakkelijkst te omschrijven. Je komt hier om te eten en te drinken en je kinderen neem je mee! Overal vind je kraampjes met lekkernijen. Bijvoorbeeld een kaas en wijn hutje of een kraampje waar je lamsvlees roosteren. Het ruikt overal heerlijk. Het je nog geen trek dan krijg je het hier wel

Gezellig naar de kerstmarkt met de kids

Terwijl papa en mama langs de kant genieten van de lekkernijen die hier te verkrijgen zijn, amuseren de kinderen zich op de grote ijsbaan of op de draaimolen.

Entourage kerstmarkt

Vanaf de kerstmarkt op de Schadowplatz is het een klein stukje lopen naar de kerstmarkt op de Gustaf Grundgens Platz. Via de winkelstraat is het een leuk stukje wandelen. Je komt onder andere langs de Peek en Cloppenburg die prachtig verlicht is. De kerstmarkt op de Gustaf Grundgens Platz speelt zich af op de voorgrond van het Dusseldorfer Schauspielhaus. Een indrukwekkend modern gebouw.
kerstmarkt dusseldorf koffie drinken

Hotel kerstmarkt Gustaf Grundgens Platz

Voor een verblijf in de buurt van de kerstmarkt op de Gustaf Grundgens Platz raden we één van onderstaande hotels aan. kerstmarkt mooi hotel dusseldorfHotel Favor
Midden op de Schadowplatz vind je het mooie Hotel Favor.
De ligging is natuurlijk fantastisch. Je staat zo in de gezellige drukte en binnen in het hotel is het heerlijk rustig.
De kamers zijn heel mooi en lekker luxe.

kerstmarkt luxe hotel dusseldorfSteigenberger Parkhotel
Centraal gelegen ten opzicht van alle kerstmarkten in Dusseldorf ligt het Steigenberger Parkhotel. Een imposant hotel met uitzicht op een park met zwanen. Dit hotel biedt al het comfort en service dat je van een dergelijk hotel mag verwachten. Kamers zijn ruim en netjes. Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. En dat begint al bij de fantastische portier die je welkom heet.

Kaartje kerstmarkt Gustaf Grundgens Platz

Nieuwsgierig geworden waar je al die heerlijkheden kunt nuttigen? Bekijk het kaartje hieronder voor meer details.