gustaf grundgens platz kerstmarkt dusseldorf Gustaf Grundgens Platz in Düsseldorf is een van de meest populaire plekken in de stad. Het is een plek waar mensen samenkomen om te genieten van de vele activiteiten die er te vinden zijn. Elke winter wordt het plein omgetoverd tot een magische kerstmarkt. Er zijn verschillende kraampjes waar je lekkere hapjes en drankjes kunt kopen. Ook kun je er souvenirs kopen en genieten van de gezellige sfeer.

Naast de kerstmarkt is er ook de KoBogen Markt. Hier kun je genieten van een breed scala aan producten, waaronder kleding, accessoires, levensmiddelen en meer. Er is ook een kleine ijsbaan waar je kunt schaatsen.

Wat typeert de kerstmarkt op de Gustaf Grundgens Platz? Deze kerstmarkt is het gemakkelijkst te omschrijven. Je komt hier om te eten en te drinken en je kinderen neem je mee! Overal vind je kraampjes met lekkernijen. Bijvoorbeeld een kaas en wijn hutje of een kraampje waar je lamsvlees roosteren. Het ruikt overal heerlijk. Heb je nog geen trek dan krijg je het hier wel.

Gustaf Grundgens Platz is een geweldige plek om te bezoeken als je in Düsseldorf bent. Of je nu op zoek bent naar een gezellige kerstmarkt, een leuke markt of een leuke schaatsbaan, je kunt hier alles vinden.

Gezellig naar de kerstmarkt met de kids

Terwijl papa en mama langs de kant genieten van de lekkernijen die hier te verkrijgen zijn, amuseren de kinderen zich op de grote ijsbaan of op de draaimolen.
kerstmarkt dusseldorf gustav Grundgens platz schaatsbaan

Entourage kerstmarkt

Vanaf de kerstmarkt op de Schadowplatz is het een klein stukje lopen naar de kerstmarkt op de Gustaf Grundgens Platz. Via de winkelstraat is het een leuk stukje wandelen. Je komt onder andere langs de Peek en Cloppenburg die prachtig verlicht is. De kerstmarkt op de Gustaf Grundgens Platz speelt zich af op de voorgrond van het Dusseldorfer Schauspielhaus. Een indrukwekkend modern gebouw.

Hotel kerstmarkt Gustaf Grundgens Platz

Voor een verblijf in de buurt van de kerstmarkt op de Gustaf Grundgens Platz raden we één van onderstaande hotels aan. Hotel Favor
Midden op de Schadowplatz vind je het mooie Hotel Favor.
De ligging is natuurlijk fantastisch. Je staat zo in de gezellige drukte en binnen in het hotel is het heerlijk rustig.
De kamers zijn heel mooi en lekker luxe.
Bekijk Hotel Favor
Steigenberger Parkhotel
Centraal gelegen ten opzicht van alle kerstmarkten in Dusseldorf ligt het Steigenberger Parkhotel. Een imposant hotel met uitzicht op een park met zwanen. Dit hotel biedt al het comfort en service dat je van een dergelijk hotel mag verwachten. Kamers zijn ruim en netjes. Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. En dat begint al bij de fantastische portier die je welkom heet.
Bekijk het Steigenberger Parkhotel

Kaartje kerstmarkt Gustaf Grundgens Platz

Nieuwsgierig geworden waar je al die heerlijkheden kunt nuttigen? Bekijk het kaartje hieronder voor meer details.

Aanbiedingen voor de kerstmarkt in Düsseldorf

tip van de redactie kerstmarkt
Onze redactie ging op zoek naar de beste aanbiedingen rondom de kerstmarkt van Dusseldorf.
We maakten een mooie selectie voor u!

aanbieding dusseldorf 4
Hotels rondom de kerstmarkt van Düsseldorf

Er zijn een aantal hotels die speciale kerstaanbiedingen hebben. Via booking krijg je gegarandeerd de beste tarieven.

aanbieding 1
Speciale Exclusieve kerstarrangementen

Hotelspecials heeft momenteel een aantal exclusieve kerstmarkt aanbiedingen. Ze selecteerden speciaal hotels nabij de kerstmarkt.

aanbieding 2
Met de Trein? Een speciale aanbieding

Bij NS Internationaal kun je via deze link een zéér goedkope treinreis naar Düsseldorf boeken. Scheelt weer een lange autoreis!

aanbieding 3
Een vergelijker.

Een beetje een vreemde een in de bij is Trivago. Via deze site vindt je alle aanbiedingen van andere sites. Een beetje zoeken, maar wel de beste deals!

De beste kerstmarkt hotels in Düsseldorf?

kerstmarkt hotels dusseldorf
Op zoek naar een mooi hotel nabij de kerstmarkt van Düsseldorf.
Een aantal hotels hebben fantastische kerstarrangementen.
Welke aanbieding kies jij?
Trivago maakte een overzicht met alle aanbieders en acties. Vergelijk zelf!
Bekijk de hotels in Düsseldorf