kerstshoppen dusseldorf
Dusseldorf is een geweldige stad voor kerstshoppen. Het gehele centrum is tijdens de kerstmarkt prachtig versierd. Aan de etalages wordt veel tijd besteed. Het ziet er allemaal erg sfeervol uit. Kerstshoppen in Dusseldorf is tijdens de kerstperiode echt een feestje! U komt toch ook?

Dusseldorf = Gezellig Shoppen!

Wat Dusseldorf onderscheidt ten opzichte van andere kerststeden zoals Keulen en Aken zijn de gezellige kroegjes en restaurantjes. Van maandag tot zaterdag zijn de winkels geopend tot 20 uur en grotere Warenhuizen tot 21 uur. Na een dag kerstshoppen is het heerlijk toeven in een van de vele kroegjes in het historische centrum van Dusseldorf.

Koopzondagen Dusseldorf

Op zondag 11 december zijn de winkels in Dusseldorf open van 13.00 tot 18.00. De kerstmarkt is op zondagen tot 21.00 geopend.

De Königsallee

konigsallee kerstshoppen dusseldorf
De Königsallee in Düsseldorf is tijdens de kerstmarkt schitterend verlicht. Het is een van de mooiste shopping boulevards ter wereld. Veel gerenommeerde winkels hebben een plaatsje aan de Königsallee, een soort PC Hooft straat van Dusseldorf.

Shadowstraße

In deze straat zijn diverse leuke warenhuizen te vinden.

Schadowplatz Kö-Bogen

Internationale gerenomeerde merken hebben hier department stores.

Altstadt

Jonge trendy mode

Carlstads

Leuk voor liefhebbers van kunst en antiek.

Flingerstraße

De Flingerstraße is voornamelijk gericht op een jong en hip publiek. Er zijn veel bekend winkels te vinden. Dit is een van de drukste winkelstraten van Dusseldorf. Lees meer over de Flingerstraße