kerstshoppen dusseldorf
Kerstshoppen in Düsseldorf is een geweldige manier om de feestdagen te vieren. De stad biedt een breed scala aan winkels, restaurants en andere activiteiten om uit te kiezen. Of je nu op zoek bent naar een uniek cadeau of gewoon een leuke dag wilt hebben, Düsseldorf heeft het allemaal!

Als je op zoek bent naar een leuke manier om de feestdagen te vieren, dan is Düsseldorf de perfecte plek. Of je nu op zoek bent naar een uniek cadeau, een leuke dag wilt hebben of gewoon lekker wilt winkelen, Düsseldorf heeft het allemaal. De stad biedt een breed scala aan winkels, restaurants, kerstmarkten en andere activiteiten om uit te kiezen. Dus als je op zoek bent naar een leuke manier om de feestdagen te vieren, dan is Düsseldorf de perfecte plek om te shoppen.

Dusseldorf is een geweldige stad voor kerstshoppen. Het gehele centrum is tijdens de kerstmarkt prachtig versierd. Aan de etalages wordt veel tijd besteed. Het ziet er allemaal erg sfeervol uit. Kerstshoppen in Dusseldorf is tijdens de kerstperiode echt een feestje! U komt toch ook?

Dusseldorf = Gezellig Shoppen!

Wat Dusseldorf onderscheidt ten opzichte van andere kerststeden zoals Keulen en Aken zijn de gezellige kroegjes en restaurantjes. Van maandag tot zaterdag zijn de winkels geopend tot 20 uur en grotere Warenhuizen tot 21 uur. Na een dag kerstshoppen is het heerlijk toeven in een van de vele kroegjes in het historische centrum van Dusseldorf.

Koopzondagen Dusseldorf

Op zondag 27 november zijn in het centrum van Dusseldorf de winkels open van 13 tot 18 uur. De kerstmarkt is op zondagen tot 21.00 geopend.

De Königsallee

De Königsallee in Düsseldorf is tijdens de kerstmarkt schitterend verlicht. Het is een van de mooiste shopping boulevards ter wereld. Veel gerenommeerde winkels hebben een plaatsje aan de Königsallee, een soort PC Hooft straat van Dusseldorf. Lees meer over de Königsallee

Shadowstraße

In deze straat zijn diverse leuke warenhuizen te vinden.

Schadowplatz Kö-Bogen

Internationale gerenomeerde merken hebben hier department stores.

Altstadt

Jonge trendy mode

Carlstads

Leuk voor liefhebbers van kunst en antiek.

Flingerstraße

De Flingerstraße is voornamelijk gericht op een jong en hip publiek. Er zijn veel bekend winkels te vinden. Dit is een van de drukste winkelstraten van Dusseldorf. Lees meer over de Flingerstraße

Aanbiedingen voor de kerstmarkt in Düsseldorf

tip van de redactie kerstmarkt
Onze redactie ging op zoek naar de beste aanbiedingen rondom de kerstmarkt van Dusseldorf.
We maakten een mooie selectie voor u!

aanbieding dusseldorf 4
Hotels rondom de kerstmarkt van Düsseldorf

Er zijn een aantal hotels die speciale kerstaanbiedingen hebben. Via booking krijg je gegarandeerd de beste tarieven.

aanbieding 1
Speciale Exclusieve kerstarrangementen

Hotelspecials heeft momenteel een aantal exclusieve kerstmarkt aanbiedingen. Ze selecteerden speciaal hotels nabij de kerstmarkt.

aanbieding 2
Met de Trein? Een speciale aanbieding

Bij NS Internationaal kun je via deze link een zéér goedkope treinreis naar Düsseldorf boeken. Scheelt weer een lange autoreis!

aanbieding 3
Een vergelijker.

Een beetje een vreemde een in de bij is Trivago. Via deze site vindt je alle aanbiedingen van andere sites. Een beetje zoeken, maar wel de beste deals!

De beste kerstmarkt hotels in Düsseldorf?

kerstmarkt hotels dusseldorf
Op zoek naar een mooi hotel nabij de kerstmarkt van Düsseldorf.
Een aantal hotels hebben fantastische kerstarrangementen.
Welke aanbieding kies jij?
Trivago maakte een overzicht met alle aanbieders en acties. Vergelijk zelf!
Bekijk de hotels in Düsseldorf