Kerstmis is een tijd van vreugde en plezier, en wat is er beter dan een heerlijke maaltijd in een van de beste restaurants in Düsseldorf? Of je nu op zoek bent naar een romantisch diner of een gezellige avond met vrienden, Düsseldorf heeft veel te bieden. Hier is een lijst met de top 10 restaurants in Düsseldorf waar je tijdens de kerstperiode zeker een bezoekje aan moet brengen.

1. Restaurant Zum Schlüssel:

Dit restaurant is gelegen in het historische stadscentrum van Düsseldorf en biedt een prachtig uitzicht op de rivier. Het menu is gevarieerd en heeft zowel traditionele Duitse gerechten als internationale gerechten.

2. Restaurant Die Kö:

Dit is een van de meest populaire restaurants in Düsseldorf. Het menu bestaat uit een selectie van traditionele Duitse gerechten en internationale gerechten.

3. Restaurant Schloss Benrath:

Schloss Benrath is een van de meest luxueuze restaurants in Düsseldorf. Het restaurant biedt een prachtig uitzicht op de Düssel en heeft een uitgebreid menu met zowel Duitse als internationale gerechten.

4. Restaurant La Maison:

Dit is een Frans restaurant dat bekend staat om zijn heerlijke Franse gerechten. Het restaurant biedt ook een selectie van internationale gerechten.

5. Restaurant La Vie:

La Vie is een modern restaurant dat bekend staat om zijn heerlijke Italiaanse gerechten. Het restaurant biedt ook een selectie van internationale gerechten.

6. Restaurant Zum Alten Markt:

Dit is een traditioneel Duitse restaurant dat bekend staat om zijn heerlijke Duitse gerechten. Het restaurant biedt ook een selectie van internationale gerechten.

7. Restaurant Der Löwe:

Dit is een van de meest populaire restaurants in Düsseldorf. Het menu bestaat uit een selectie van traditionele Duitse gerechten en internationale gerechten.

8. Restaurant Die Küche:

Die Küche is een modern restaurant dat bekend staat om zijn heerlijke Duitse gerechten. Het restaurant biedt ook een selectie van internationale gerechten.

9. Restaurant Der Fischer:

Der Fischer is een traditioneel Duitse restaurant dat bekend staat om zijn heerlijke visgerechten. Het restaurant biedt ook een selectie van internationale gerechten.

10. Restaurant Der Biergarten:

Der Biergarten is een van de meest populaire restaurants in Düsseldorf. Het menu bestaat uit een selectie van traditionele Duitse gerechten en internationale gerechten. Vergeet ook niet om de kerstmarkt in Düsseldorf te bezoeken, want hier kun je genieten van de prachtige kerstsfeer en lekkere hapjes.

Aanbiedingen voor de kerstmarkt in Düsseldorf

tip van de redactie kerstmarkt
Onze redactie ging op zoek naar de beste aanbiedingen rondom de kerstmarkt van Dusseldorf.
We maakten een mooie selectie voor u!

aanbieding dusseldorf 4
Hotels rondom de kerstmarkt van Düsseldorf

Er zijn een aantal hotels die speciale kerstaanbiedingen hebben. Via booking krijg je gegarandeerd de beste tarieven.

aanbieding 1
Speciale Exclusieve kerstarrangementen

Hotelspecials heeft momenteel een aantal exclusieve kerstmarkt aanbiedingen. Ze selecteerden speciaal hotels nabij de kerstmarkt.

aanbieding 2
Met de Trein? Een speciale aanbieding

Bij NS Internationaal kun je via deze link een zéér goedkope treinreis naar Düsseldorf boeken. Scheelt weer een lange autoreis!

aanbieding 3
Een vergelijker.

Een beetje een vreemde een in de bij is Trivago. Via deze site vindt je alle aanbiedingen van andere sites. Een beetje zoeken, maar wel de beste deals!

De beste kerstmarkt hotels in Düsseldorf?

kerstmarkt hotels dusseldorf
Op zoek naar een mooi hotel nabij de kerstmarkt van Düsseldorf.
Een aantal hotels hebben fantastische kerstarrangementen.
Welke aanbieding kies jij?
Trivago maakte een overzicht met alle aanbieders en acties. Vergelijk zelf!
Bekijk de hotels in Düsseldorf