schadowplatz kerstmarkt dusseldorf
De Kerstmarkt op de Schadowplatz is weer heel anders dan de meer traditionele kerstmarkt op de Marktplatz of de engeltjesmarkt op de Heinrich Heine Platz. Op de Schadowplatz zijn alle kraampjes van hout met witte daken. Hierdoor doet deze kerstmarkt hip en modern aan.
De Shadowmarkt is gelegen op Schadowplatz in Düsseldorf en heeft een grote selectie aan houten huisjes die gevuld zijn met allerlei leuke cadeaus en souvenirs. Er zijn ook veel leuke kraampjes met lekkernijen, zoals warme chocolademelk, glühwein en andere warme dranken.
De Shadowmarkt is een populaire bestemming voor jongeren, met een grote selectie aan muziek, entertainment en andere activiteiten. Er is ook een grote ijsbaan waar je kunt schaatsen en er zijn veel leuke kraampjes waar je kunt winkelen.
Kom naar de Shadowmarkt in Düsseldorf en geniet van de gezellige sfeer en de leuke activiteiten. Of je nu op zoek bent naar een uniek cadeau of gewoon een leuke avond wil doorbrengen met vrienden, de Shadowmarkt is de perfecte plek om de feestdagen door te brengen.

Kerstmarkt Schadowplatz weer iets heel anders

Op deze kerstmarkt kun je natuurlijk net als op de andere pleintjes gluhwein drinken, maar voor bezoekers die op zoek zijn naar wat meer glamour is er in het midden van de kerstmarkt op de Schadowplatz een grote bar ingericht waar champagne en rose champagne geserveerd worden. Lekker luxe. Gewoon doen. Het is tenslotte toch een soort vakantie...

Meer dan een kerstmarkt

Waarvoor kun je nog meer terecht op de Schadowplatz. Heb je alle kraampjes gezien en ben je toe aan een goed kopje koffie (met een lekker Italiaans koekje...) dan moet je even de trambaan oversteken. Met uitzicht op het park kun je bij Poccino genieten van een goede warme espresso!

Sfeervolle verlichting

De straten rond de Schadowplatz zijn prachtig verlicht en de etalages van de grote winkelketens zien er spectaculair uit. De verlichting van Peek en Cloppenburg is lekker over de top. Niet te missen. Een leuke route om te wandelen is vanaf de Schadowplatz over de Konigsallee. Die is ook heel mooi verlicht.
Loop je vervolgens richting Heinrich Heine Platz dan kom je langs de meest geweldige etalages. Echt de moeite waard.

Hotel kerstmarkt Schadowplatz Dusseldorf

Midden op de Schadowplatz vind je het mooie Hotel Favor. De ligging is natuurlijk fantastisch. Je staat zo in de gezellige drukte en binnen in het hotel is het heerlijk rustig. De kamers zijn heel mooi en lekker luxe. Bekijk de mogelijkheden voor Hotel Favor

Kaartje kerstmarkt Schadowplatz

Hieronder een kaartje waar je de kerstmarkt op de Schadowplatz kunt vinden:

Aanbiedingen voor de kerstmarkt in Düsseldorf

tip van de redactie kerstmarkt
Onze redactie ging op zoek naar de beste aanbiedingen rondom de kerstmarkt van Dusseldorf.
We maakten een mooie selectie voor u!

aanbieding dusseldorf 4
Hotels rondom de kerstmarkt van Düsseldorf

Er zijn een aantal hotels die speciale kerstaanbiedingen hebben. Via booking krijg je gegarandeerd de beste tarieven.

aanbieding 1
Speciale Exclusieve kerstarrangementen

Hotelspecials heeft momenteel een aantal exclusieve kerstmarkt aanbiedingen. Ze selecteerden speciaal hotels nabij de kerstmarkt.

aanbieding 2
Met de Trein? Een speciale aanbieding

Bij NS Internationaal kun je via deze link een zéér goedkope treinreis naar Düsseldorf boeken. Scheelt weer een lange autoreis!

aanbieding 3
Een vergelijker.

Een beetje een vreemde een in de bij is Trivago. Via deze site vindt je alle aanbiedingen van andere sites. Een beetje zoeken, maar wel de beste deals!

De beste kerstmarkt hotels in Düsseldorf?

kerstmarkt hotels dusseldorf
Op zoek naar een mooi hotel nabij de kerstmarkt van Düsseldorf.
Een aantal hotels hebben fantastische kerstarrangementen.
Welke aanbieding kies jij?
Trivago maakte een overzicht met alle aanbieders en acties. Vergelijk zelf!
Bekijk de hotels in Düsseldorf