schadowplatz kerstmarkt dusseldorf
De Kerstmarkt op de Schadowplatz is weer heel anders dan de meer traditionele kerstmarkt op de Marktplatz of de engeltjesmarkt op de Heinrich Heine Platz. Op de Schadowplatz zijn alle kraampjes van hout met witte daken. Hierdoor doet deze kerstmarkt hip en modern aan.

Kerstmarkt Schadowplatz weer iets heel anders

Op deze kerstmarkt kun je natuurlijk net als op de andere pleintjes gluhwein drinken, maar voor bezoekers die op zoek zijn naar wat meer glamour is er in het midden van de kerstmarkt op de Schadowplatz een grote bar ingericht waar champagne en rose champagne geserveerd worden. Lekker luxe. Gewoon doen. Het is tenslotte toch een soort vakantie...

Meer dan een kerstmarkt

Waarvoor kun je nog meer terecht op de Schadowplatz. Heb je alle kraampjes gezien en ben je toe aan een goed kopje koffie (met een lekker Italiaans koekje...) dan moet je even de trambaan oversteken. Met uitzicht op het park kun je bij Poccino genieten van een goede warme espresso!
kerstmarkt dusseldorf koffie drinken

Sfeervolle verlichting

De straten rond de Schadowplatz zijn prachtig verlicht en de etalages van de grote winkelketens zien er spectaculair uit. De verlichting van Peek en Cloppenburg is lekker over de top. Niet te missen. Een leuke route om te wandelen is vanaf de Schadowplatz over de Konigsallee. Die is ook heel mooi verlicht.
kerstmarkt dusseldorf kerstshoppen
Loop je vervolgens richting Heinrich Heine Platz dan kom je langs de meest geweldige etalages. Echt de moeite waard.

Hotel kerstmarkt Schadowplatz Dusseldorf

Midden op de Schadowplatz vind je het mooie Hotel Favor. De ligging is natuurlijk fantastisch. Je staat zo in de gezellige drukte en binnen in het hotel is het heerlijk rustig. De kamers zijn heel mooi en lekker luxe. Bekijk de mogelijkheden voor Hotel Favor
kerstmarkt hotel favor dusseldorf
kerstmarkt mooi hotel dusseldorf

Kaartje kerstmarkt Schadowplatz

Hieronder een kaartje waar je de kerstmarkt op de Schadowplatz kunt vinden:
De top 10 van meest geboekte kerstreizen naar Dusseldorf:

1)
aanbieding duitsland
Goedkope Hotels in Dusseldorf

Erg goede hotel deals tijdens de kerst.

2)
trein kerstmarkt
Trein naar Dusseldorf

Via NS Hispeed erg voordelig met de trein.

3)
hotel
Hotel Stunts Dusseldorf

Kerstmarkt Dusseldorf Hotels tijdens de stuntweken.

4)
goedkoop
Bus + kerst naar Dusseldorf

Deze kerstreizen naar Dusseldorf zijn wel héél goedkoop.