locatie kerstmarkt heinrich heine platz dusseldorf Heinrich Heine Platz in Düsseldorf is een prachtige plek om te bezoeken. Het is een plek waar je kunt genieten van de schoonheid van de stad en de omgeving.

De kerstmarkt op Heinrich Heine Platz is een van de meest populaire kerstmarkten in Düsseldorf. De markt biedt een grote verscheidenheid aan kraampjes met allerlei lekkernijen, zoals warme chocolademelk, glühwein, gebak en andere zoetigheden. Er zijn ook veel kraampjes met kerstcadeaus, zoals kerstballen, kerstversieringen en kerstkleding.

Naast de vele lekkernijen en cadeaus, is de Engeltjesmarkt op Heinrich Heine Platz ook een van de meest populaire attracties. De Engeltjesmarkt is een kleine markt met kraampjes waar bezoekers kunnen genieten van de gezellige sfeer en de vele kerstversieringen. Er zijn ook veel kraampjes met kerstcadeaus, zoals kerstballen, kerstversieringen en kerstkleding.

Heinrich Heine Platz is ook de locatie van de jaarlijkse kerstmarkt. Deze markt is een van de meest populaire evenementen in Düsseldorf. Er zijn veel kraampjes waar je allerlei lekkernijen kunt kopen, zoals glühwein, warme chocolademelk, gebak en nog veel meer. Er zijn ook veel kraampjes waar je kerstcadeaus kunt kopen.

Heinrich Heine Platz is een geweldige plek om te bezoeken als je op zoek bent naar een leuke ervaring in Düsseldorf. De jaarlijkse kerstmarkt is een must-see voor iedereen die van kerstmis houdt. Er is voor ieder wat wils, dus neem een kijkje en geniet van de sfeer. De Heinrich Heine Platz is de place to be voor iedereen die de kerstmarkt in Dusseldorf bezoekt.
Niet alleen is deze kerstmarkt heel centraal gelegen, het is er ook knots gezellig.
Een kerstmarkt die u zeker niet mag missen! Heinrich Heine Platz is een must-visit locatie tijdens de kerstperiode. Bezoekers kunnen genieten van de gezellige sfeer, de vele lekkernijen en de Engeltjesmarkt. De markt is een perfecte plek om te genieten van de magische kerstsfeer en om kerstcadeaus te kopen.

Engeltjes kerstmarkt

De kerstmarkt op de Heinrich Heine Platz vinden wij de mooiste van heel Dusseldorf. Alle kraampjes zijn voorzien van engeltjes. Overdag kijken ze vredig neer op de bezoekers en 's avonds is alles prachtig verlicht.

Eten en drinken op de kerstmarkt

In het midden van de kerstmarkt is een verhoogd centraal paviljoen waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Een prima plek voor een lekker glaasje gluhwein of een heerlijk Duits biertje.

Luxueus shoppen

Als je toch bij de Heinrich Heine Platz bent om de kerstmarkt te bezoeken kun je ook even binnenlopen bij het mooie warenhuis Carsch Haus. De etalages van Carsch Haus zijn zeker in kerstsfeer, maar de echte mooie etalages vind je tussen Heinrich Heine Platz en de Koningsallee. Veel bewegende etalages met winterse taferelen. Heel leuk voor kinderen!

Hotel kerstmarkt Heinrich Heine Platz

Twee heerlijke hotels kunnen we van harte aanbevelen.
Steigenberger Parkhotel Hotel Breidenbacher Hof
Een prachtig statig hotel. Uitzicht op een leuk klein parkje. Kom je voor de kerstmarkt, maar ook voor je rust? Boek dan dit hotel! Lekker luxe, goede service en een perfecte locatie. Tussen Schadowplatz en Heinrich Heine Platz. Tip: tegenover het hotel (aan de andere kant van het water) zit een leuk Italiaans koffietentje 'Poccino'. Ook erg leuk om te ontbijten. Lekker ruim hotel op een top locatie met een vrij klassieke inrichting. Dit hotel ligt aan de Konigsallee. Tussen de kerstmarkten op de Schadowplatz en de engeltjes kerstmarkt op de Heinrich Heine Platz. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Dus heb je speciale wensen? Maak ze kenbaar!

Waar ligt de Heinrich Heine Platz?

Benieuwd waar de Heinrich Heine Platz ligt in Dusseldorf? Het kaartje hieronder geeft tevens een goed overzicht van de afstand van de Marktplatz tot de Heinrich Heine Platz. Is echt prima te wandelen....

Aanbiedingen voor de kerstmarkt in Düsseldorf

tip van de redactie kerstmarkt
Onze redactie ging op zoek naar de beste aanbiedingen rondom de kerstmarkt van Dusseldorf.
We maakten een mooie selectie voor u!

aanbieding dusseldorf 4
Hotels rondom de kerstmarkt van Düsseldorf

Er zijn een aantal hotels die speciale kerstaanbiedingen hebben. Via booking krijg je gegarandeerd de beste tarieven.

aanbieding 1
Speciale Exclusieve kerstarrangementen

Hotelspecials heeft momenteel een aantal exclusieve kerstmarkt aanbiedingen. Ze selecteerden speciaal hotels nabij de kerstmarkt.

aanbieding 2
Met de Trein? Een speciale aanbieding

Bij NS Internationaal kun je via deze link een zéér goedkope treinreis naar Düsseldorf boeken. Scheelt weer een lange autoreis!

aanbieding 3
Een vergelijker.

Een beetje een vreemde een in de bij is Trivago. Via deze site vindt je alle aanbiedingen van andere sites. Een beetje zoeken, maar wel de beste deals!

De beste kerstmarkt hotels in Düsseldorf?

kerstmarkt hotels dusseldorf
Op zoek naar een mooi hotel nabij de kerstmarkt van Düsseldorf.
Een aantal hotels hebben fantastische kerstarrangementen.
Welke aanbieding kies jij?
Trivago maakte een overzicht met alle aanbieders en acties. Vergelijk zelf!
Bekijk de hotels in Düsseldorf