locatie kerstmarkt heinrich heine platz dusseldorf De Heinrich Heine Platz is de place to be voor iedereen die de kerstmarkt in Dusseldorf bezoekt.
Niet alleen is deze kerstmarkt heel centraal gelegen, het is er ook knots gezellig.
Een kerstmarkt die u zeker niet mag missen!

Engeltjes kerstmarkt

De kerstmarkt op de Heinrich Heine Platz vinden wij de mooiste van heel Dusseldorf. Alle kraampjes zijn voorzien van engeltjes. Overdag kijken ze vredig neer op de bezoekers en 's avonds is alles prachtig verlicht.

Eten en drinken op de kerstmarkt

In het midden van de kerstmarkt is een verhoogd centraal paviljoen waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Een prima plek voor een lekker glaasje gluhwein of een heerlijk Duits biertje.

Luxueus shoppen

Als je toch bij de Heinrich Heine Platz bent om de kerstmarkt te bezoeken kun je ook even binnenlopen bij het mooie warenhuis Carsch Haus. De etalages van Carsch Haus zijn zeker in kerstsfeer, maar de echte mooie etalages vind je tussen Heinrich Heine Platz en de Koningsallee. Veel bewegende etalages met winterse taferelen. Heel leuk voor kinderen!

Hotel kerstmarkt Heinrich Heine Platz

Twee heerlijke hotels kunnen we van harte aanbevelen.
Steigenberger Parkhotel Hotel Breidenbacher Hof
Een prachtig statig hotel. Uitzicht op een leuk klein parkje. Kom je voor de kerstmarkt, maar ook voor je rust? Boek dan dit hotel! Lekker luxe, goede service en een perfecte locatie. Tussen Schadowplatz en Heinrich Heine Platz. Tip: tegenover het hotel (aan de andere kant van het water) zit een leuk Italiaans koffietentje 'Poccino'. Ook erg leuk om te ontbijten. Lekker ruim hotel op een top locatie met een vrij klassieke inrichting. Dit hotel ligt aan de Konigsallee. Tussen de kerstmarkten op de Schadowplatz en de engeltjes kerstmarkt op de Heinrich Heine Platz. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Dus heb je speciale wensen? Maak ze kenbaar!

Waar ligt de Heinrich Heine Platz?

Benieuwd waar de Heinrich Heine Platz ligt in Dusseldorf? Het kaartje hieronder geeft tevens een goed overzicht van de afstand van de Marktplatz tot de Heinrich Heine Platz. Is echt prima te wandelen....