wat is de leukste kerstmarkt van duitsland
Bent u op zoek naar de leukste kerstmarkt van Duitsland? De kerstmarkt in Dusseldorf is het ideale uitstapje voor kerstliefhebbers! Duitsland staat bekend om haar gezellige kerstmarkten. Kerstmarkt Dusseldorf is zeker één van de leukste zoniet de leukste. Oordeel zelf en neem deze winter een kijkje in Dusseldorf!
kerstmarkt hotel
Veel hotels zijn tijdens de kerstmarkt mooi versierd. Ook zijn er speciale kerstmarkt hotel aanbiedingen.
tip
Hier vindt u leuke hotelaanbiedingen

Düsseldorf, de mooiste Kerstmarkt van Duitsland!

De kerstmarkten in Keulen en Aken trekken ook jaarlijks veel bezoekers en zijn ook leuk om te bezoeken, maar wij zijn erg fan van de kerstmarkt in Dusseldorf. De verschillende pleinen die gezellig druk zijn, maar niet zo massaal als bijvoorbeeld Het Vrijthof in Maastricht, maken de kerstmarkt van Dusseldorf bijzonder sfeervol. De kerstmarkt van Dusseldorf is erg goed te berijden in een dag. Maar je kunt er natuurlijk ook een leuk weekendtripje van maken. Er zijn voldoende leuke hotels. Bekijk ook eens de mogelijkheden met de trein. Het is voordelige en milieuvriendelijke manier van reizen. Bovendien scheelt het gedoe met parkeren en parkeerkosten.

Award: Winnaar Leukste Kerstmarkt van Duitsland

Niet voor niks is de kerstmarkt van Düsseldorf verkozen tot mooiste kerstmarkt van Duitsland volgens de lezers van Kerstmarkt Duitsland.

trein
trein kerstmarkt dusseldorf
Tip van de redactie:
Met de trein naar de Kerstmarkt

Wist u dat u momenteel heel voordelig met de trein naar de kerstmarkt in Dusseldorf kunt gaan. Al vanaf € 20,- !
Lees meer over de trein naar Düsseldorf


Wat kerstmarkt Dusseldorf zo gezellig maakt

heinrich heine platze kerstshoppen
Het sfeervolle oude stadscentrum wordt elk jaar omgetoverd in de leukste kerstmarkt van het land. Op zes verschillende pleinen staan allerlei kraampjes met leuke kerstspulletjes, heerlijke gluhwein en lekkere hapjes. De pleinen staan met elkaar in verbinding. De reusachtige kastanjebomen zijn tijdens de kerstmarkt met prachtige lichtjes versierd.

Locatie van deze Kerstmarkt in Duitsland

kerstmarkt dusseldorf is gezellig
De schitterende kerstverlichting leidt u naar de volgende kerstmarkt. Elk plein heeft een geheel eigen karakter. Zo zijn de kraampjes op de Marktplatz in dezelfde historische stijl neergezet als de pandjes in de omgeving. Het ruiterstandbeeld van Jan Wellen laat zin kritische blik over de feestvreugde gaan. De kerstmarkt op de Heinrich-Heine Platz is geheel in jugendstil stijl. Zo is elke kerstmarkt weer heel anders. Zes verschillende stijlen in 1 stad in combinatie met de gezellige kroegjes en restaurantjes in de omgeving is dat wat de kerstmarkt in Dusseldorf zo bijzonder maakt.

Kom schaatsen!

Niet alleen de gezellige kerstmarkt is een bezoekje waard. Ook de immense ijsbaan trekt jaarlijks de nodige bezoekers. Op de Gustaf Grundgens Platz is een schaatsbaan van 450m2 neergezet. Terwijl de kinderen zich op het ijs vermaken, kan het publiek zich verwarmen met een heerlijk glaasje gluhwein.

Kerstmarkt Dusseldorf; ook leuk voor de kleintjes!

wat de kerstmarkt zo gezellig maakt
De kerstmarkt in Dusseldorf is het ideale uitje voor het hele gezin. De kerstmarkt is met al haar gezelligheid voor iedereen aantrekkelijk. Gezellige muziek en mooie lichtjes maken de kerstmarkt ook voor kinderen leuk. Daarnaast is op de Schadowplatz speciaal voor de allerkleinsten een overdekt poppentheater ingericht. Na afloop kunt u nog even zwierig nagenieten in de draaimolens op het plein.