De dagen worden weer korter en de temperatuur begint te zakken. Voor je het weet is het zover: KERST! Maar tot die tijd is het heerlijk om 's avonds bij de openhaard alvast ideetjes op te doen voor dit jaar. Op deze pagina hebben we een paar leuke inspirerende kerst plaatjes neergezet die ons hebben geinspireerd.

Kerstboom

Een leuk idee voor een ander soort kerstboom! Leuk als alternatief of gewoon erbij. Op deze manier kun je met gemak een kerstboom creeren in elke gewenste kamer. met dank aan welke.nl

Kerstdiner

Natuurlijk is het belangrijk wat er op het menu staat. Mintens zo belangrijk is de presentatie. Zeker met kerst wil het oog ook wat. Hoe leuk is dit idee! Misschien zijn die kaarsjes niet zo heel handig. Maar het takje hulst staat natuurlijk GEWELDIG!

Kerstmannetjes

Gewoon omdat ze lekker zijn en het er ook nog eens heel leuk uitziet. Deze kerstmannetjes kun je makkelijk maken door zelf brownies, chocolade muffins of chocolade cake te bakken. Kopen kan natuurlijk ook. Van het baksel steek je rondjes uit. Spuit daar een mooi rond laagje slagroom op. Bovenop een aardbei en klaar ben je.met dank aan welke.nl

Aanbiedingen voor de kerstmarkt in Düsseldorf

tip van de redactie kerstmarkt
Onze redactie ging op zoek naar de beste aanbiedingen rondom de kerstmarkt van Dusseldorf.
We maakten een mooie selectie voor u!

aanbieding dusseldorf 4
Hotels rondom de kerstmarkt van Düsseldorf

Er zijn een aantal hotels die speciale kerstaanbiedingen hebben. Via booking krijg je gegarandeerd de beste tarieven.

aanbieding 1
Speciale Exclusieve kerstarrangementen

Hotelspecials heeft momenteel een aantal exclusieve kerstmarkt aanbiedingen. Ze selecteerden speciaal hotels nabij de kerstmarkt.

aanbieding 2
Met de Trein? Een speciale aanbieding

Bij NS Internationaal kun je via deze link een zéér goedkope treinreis naar Düsseldorf boeken. Scheelt weer een lange autoreis!

aanbieding 3
Een vergelijker.

Een beetje een vreemde een in de bij is Trivago. Via deze site vindt je alle aanbiedingen van andere sites. Een beetje zoeken, maar wel de beste deals!

De beste kerstmarkt hotels in Düsseldorf?

kerstmarkt hotels dusseldorf
Op zoek naar een mooi hotel nabij de kerstmarkt van Düsseldorf.
Een aantal hotels hebben fantastische kerstarrangementen.
Welke aanbieding kies jij?
Trivago maakte een overzicht met alle aanbieders en acties. Vergelijk zelf!
Bekijk de hotels in Düsseldorf